Mobiiliversio
Teksti-TV

txtlogo52t.pngSofia Digitalin Teksti-TV-palvelu on matkapuhelimiin ladattava sovellus, jonka avulla voi käyttää Teksti-TV:tä. Palvelu on markkinoiden ainoa reaaliaikainen matkapuhelimissa toimiva teksti-TV, koska sen sisältö tulee suoraan TV-lähetyksestä eikä TV-kanavien www-sivuilta. Esimerkiksi urheilutulosten seuraamisessa se on nopea apuväline.

Sofia Digitalin Teksti-TV:tä käytettäessä sivujen selailu on nopeaa ja helppoa. Sivujen tiedostokoko on optimoitu sovellusta varten mahdollisimman pieneksi, esimerkiksi YLEn koko teksti-TV-sivuston lataaminen vastaa tiedonsiirtomäärässä normaalin www-uutispalvelun etusivun lataamista! Ulkomailla käytettäessä Teksti-TV-sovellus onkin yksi edullisimmasta tavoista lukea kotimaan uutisia.

Sovelluksessa käyttäjä voi valita haluamansa palveluntarjoajan ja selata tämän sivuja. Tällä hetkellä tarjolla olevat palveluntarjoajat ovat Yle (Yle Teksti-TV ja Yle Fem Text-TV), MTV3 (Tekstikanava), Nelonen (Tekstinelonen) ja SubTV (Subteksti). Lue lisää >>

Teksti-TV-sovellus on saatavilla kaikille tärkeimmille älypuhelinmalleille.

Ajankohtaista (lisätty 8.10.2012): Nokia Kaupan kautta tehtyjen tilauksien uusimisissa on häiriöitä. Toistaiseksi tilaukset onnistuvat varmimmin tekstiviestitse tai Verkkokaupan kautta. Selvitämme ongelmaa Nokian kanssa, pahoittelut häiriöstä. Lähettämällä tilaajatunnuksen sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen saat sovelluksen toistaiseksi käyttöösi veloituksetta.

Teksti-TV:n Android -versio:
http://market.android.com

Teksti-TV:n Windows Phone -versio:
http://www.windowsphone.com

Teksti-TV Nokian OVI Storesta:
http://store.ovi.com

Teksti-TV-sovellusta ei ole tällä hetkellä saatavilla iPhonelle, iPod Touchille tai iPadille.

Useiden muiden laitteiden kanssa yhteensopivat Java MIDP -versio:

http://sofiadigital.tv/info/latausohjeet.html#midp


// Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 //

OVI Kauppa

Teksti-TV-sovellus on saatavilla myös Nokian OVI Kaupasta: ovi-store
http://store.ovi.com/content/18138
.
Sieltä ladattavalla versiolla saa kokeilla sovellusta ilmaiseksi 7 päivän ajan.
 
Sofia Digital - the company
Sofia Digital provides solutions for interactive TV services across the world. The products consist of tools for content providers, server applications for operators, HbbTV applications for receivers, and applications for return channel servers. Sofia Digital has built the world's first interactive digital TV services using the DVB-MHP. For more information, please visit our website sofiadigital.com.
 

Lisää käyttöaikaa

Tilausvaihtoehdot

 

Lue lisää >>>

Teksti-TV on Facebook